Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@13:38:34 GMT

گلایه تند خواننده «زیر گنبد کبود» به پوشش خوانندگان

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۱۸۲۱۷

گلایه تند خواننده «زیر گنبد کبود» به پوشش خوانندگان

خواننده موسیقی پاپ گفت: کنسرت‌هایی برگزار می‌شود که جدا از کیفیت ضعیف شعر و اجرای صحنه، خوانندگان با لباس‌های بسیار عجیب و غریب اجرا می‌کنند که برایم برگزاری چنین برنامه‌هایی سوال است.

خبرگزاری میزان: خواننده موسیقی پاپ گفت: کنسرت‌هایی برگزار می‌شود که جدا از کیفیت ضعیف شعر و اجرای صحنه، خوانندگان با لباس‌های بسیار عجیب و غریب اجرا می‌کنند که برایم برگزاری چنین برنامه‌هایی سوال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حمید غلامعلی خواننده موسیقی پاپ درباره نحوه برگزاری کنسرت‌های امروزی گفت: فضای عرصه موسیقی برای سبک من مناسب نیست. یا باید از این شرایط و سبک خارج شوم یا شرایط به گونه‌ای پیش رود که حس کنم لازم است کنسرت برگزار کنم. برنامه ریزی برای کنسرت دارم، اما زمان آن مشخص نیست و شاید در سال ۹۷ برگزار شود.

غلامعلی به دلایل فاصله اش از عرصه موسیقی طی این سال‌ها پرداخت و افزود: این فاصله فقط از سمت من نبود بلکه برای بسیاری از خوانندگان و هم نسلان من روی داد. این فاصله در آرامش و به شکلی روی داد که خود ما هم متوجه نشدیم. کم کم سلیقه‌ها را با ترفند‌های مختلف عوض کردند. ما نیز ناخواسته در این قضیه دخیل بودیم، اما موضوع اصلی از طرف موجی در داخل بود که در نتیجه پیشرفت تکنولوژی و راحت شدن بسیاری از کار‌ها در تغییر سلیقه‌ها تاثیرگذار بود.

وی ادامه داد: کسانی که مهارت کافی ندارند به دلیل سخت افزار‌ها و نرم افزار‌هایی که در دسترسشان قرار گرفت وارد عرصه موسیقی شدند. شنونده نیز متاسفانه، چون اطلاعاتی ندارد فکر می‌کند آن چه که بیشتر پخش می‌شود و در شبکه‌های اجتماعی بیشتری شنیده می‌شود حتما کار خوبی است، در نتیجه متاسفانه گرایش‌ها نیز به سطح این آثار تغییر پیدا کرد.

خواننده تیتراژ خاطره انگیز "زیر گنبد کبود" درباره وضعیت فعلی موسیقی توضیح داد: در وضعیت کنونی فاصله موسیقی خوب و بد زیاد است. در مقطعی موسیقی را با عنوان اثر متوسط و خوب می‌شناختیم، اما در حال حاضر اثر را با عنوان خوب و بد میشناسیم. متاسفانه اثری که شکل ضعیف تری دارد به خاطر رنگ و لعابی که به ظاهرش داده می‌شود در بین جوانان و نوجوانان بیشتر شنیده می‌شود، در نتیجه موسیقی سطحی شده است.

غلامعلی با گلایه از وضعیت برگزاری کنسرت‌ها اظهار کرد: برایم عجیب است که برخی خوانندگان فعلی با وجود اجرای ضعیف به راحتی کنسرت برگزار می‌کنند. کنسرت‌هایی برگزار می‌شود که جدا از کیفیت ضعیف شعر و اجرای صحنه، خوانندگان با لباس‌های بسیار عجیب و غریب اجرا می‌کنند که برایم برگزاری چنین برنامه‌هایی سوال است. فضای اصلی موسیقی از رسالت اصلی خود و هنری بودنش فاصله گرفته و به زرق و برق تبدیل شده است. وضعیت به شکلی شده که آثار خارجی نسبت به آثار خوانندگان کشورمان بسیار متین‌تر است.

خواننده "غریبانه" به تاثیر این نوع موسیقی و اجرا‌ها در زندگی و شخصیت افراد اشاره کرد و افزود: همان گونه که موسیقی در ادبیات افراد تاثیر گذاشته است در رفتار و زندگی آنان نیز تاثیر می‌گذارد یعنی متانتی که افراد باید داشته باشند کم کم تحت تاثیر بسیاری از این مسائل به تدریج سَبُک شده و از بین می‌رود.

غلامعلی درباره ارتباط فضای مجازی و تاثیر آن در موسیقی تصریح کرد: فضای مجازی صد در صد عامل وضعیت بد موسیقی امروز است. در حال حاضر تغذیه موسیقی از طریق فضای مجازی اتفاق می‌افتد در حالی که فضای مجازی می‌توانست در جهت عکس این موضوع و در جهت پیشبرد موسیقی باشد. دلیل این مسئله نیز این است که اهرم‌ها و شبکه‌های اصلی در اختیار کسانی است که تنها به مسائل مادی فکر می‌کنند، پول‌های هنگفت به دست می‌آورند و تعداد آنان هم هر روز در حال بیشتر شدن است و کاری نمی‌شود کرد.

این خواننده در خصوص آخرین فعالیت‌های خود در عرصه موسیقی افزود: به تازگی قطعاتی را تولید و منتشر کرده ام که جدیدترین آن اواخر هفته گذشته نیز با نام "هزار شب" منتشر شد. قطعات دیگری آماده انتشار دارم که هنوز کامل نشده است.

وی خاطرنشان کرد: در قطعه "هزار شب" با وحید مهراد آهنگساز و احسان افشاری شاعر همکاری کردم. در همکاری با اشخاص محدودیت قائل نیستم و با آهنگسازان مختلف اعم از جوان و یا قدیمی همکاری می‌کنم، اما در آثار اخیرم با وحید مهراد همکاری کرده ام. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003OA3

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی

شهریار صیقلانی بازیگر آثاری همچون بانویی از اسلو و سریال احضار و چند اثر نمایشی دیگر از حضور چهره‌های شناخته شده در تولیدات تصویری می‌گوید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ شهریار صیقلانی که پس از حضور موفق بانویی از اسلو که در تالار حافظ به روی صحنه رفت تجربیات مشابهی را در این ژانر داشته است علاوه بر بازیگری  آثاری همچون «عاشقانه»، «تکراری»، «آتش پنهان» و «معما» را در کارنامه خود دارد و در اثر «منو بشناس» در کنار 39 خواننده دیگر کشور حضور داشت در گفت‌وگو با تسنیم درباره وضعیت کنونی چهره ها و کیفیت آثار گفت: بازیگرانی که دستی بر موسیقی هم دارند در حال حاضر به جای اینکه یک کاراکتر جدیدی از تفکر و احساس خودشان را منتشر کنند، پیرو کارهایی که در جامعه موفق بوده می‌شوند و طبیعتا همه آهنگ‌ها به همین دلیل شبیه هم می‌شود. در نتیجه در موزیک پاپ این اتفاق می‌افتد که ما به جای اینکه صداها و حرف‌های جدید و موسیقی و تنظیم و سبک‌های مختص به کاراکتر هر آرتیستی را بشنویم، همه سعی می‌کند قطعاتی شبیه به قطعه‌ای که مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است، بسازند و به کاراکتر خواننده و ایجاد یک اثر جدید توجهی نمی‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه استانداردهای لازم  رعایت نمی‌شود و همانطور که می‌بینیم صداها در استودیوها به واسطه نرم‌افزارها دستکاری می‌شود و برخی از خواننده‌ها در اجراهای زنده توانایی این را ندارند که قطعات خودشان را بخوانند. متاسفانه این روزها موسیقی در حال رفتن به سمت مصرف‌گرایی است تا به سمت ماندگاری و این اتفاق بسیار بدی است.

صیقلانی درباره حضور خواننده‌ها در جایگاه بازیگر در آثار نمایشی بیان کرد: اگر خواننده بازیگر بتواند هر دو مسئولیت خود را به خوبی انجام دهد، یعنی در بازیگری هم درخشان باشد، اتفاق خیلی خوبی است و نه تنها به سابقه خوانندگی‌اش لطمه نمی‌زند، بلکه باعث پیشرفت و درخشش بیشتر او هم می‌شود. به عنوان نمونه‌های موفق این موضوع در سال گذشته می‌توان به کامران جهانبانی و سینا ساعی اشاره کرد.

وی در پایان درباره فعالیت‌های اخیرش اظهار کرد: چند پیشنهاد بازیگری در تئاتر را در حال بررسی دارم  و برای یک اثر نمایش خانگی در حال ساخت تیتراژ هستیم .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواننده لرستانی پس از چند سال غیبت به صحنه برمی‌گردد
  • از حاشیه بیمارستانی خواننده پاپ تا انتشار آلبوم آقای شاعر!
  • آرمین زارعی در بیمارستان بستری شد
  • بستری شدن آرمین زارعی خواننده به دلیل فشار عصبی
  • هنری که لاکچری شده!
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • تلفیق آگاهانه بازیگری و موسیقی در آثار نمایشی
  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • (ویدئو) رکوردشکنی مدونا، یک و نیم میلیون نفر در کنسرت برزیل شرکت کردند